Gay Tantra Massage


Een massage die je nooit zal vergeten

Tantra Massage wordt op veel verschillende manier gegeven. Het is een zeer zachte massage, het doel is stimuleren van jou seksuele energie. Tantra massage is heel ander dan een tantra sessie, er zijn geen interactie tussen de klant en de masseur en geen body to body massage. Je kunt tantra massage zien als een ontdekkingsreis die gaat over geven en ontvangen; over accepteren wat er is te voelen in het Nu. Tijdens de massage wordt je bewust van je eigen lichaam en liefde. 80% van het tijd worden gebruiken van de stimuleren van jou penis en of jou anaal/prostaat. Omdat bij Gay Tantra massage kan ook jou prostaat gemasseerd worden als je dat wilt graag thuis vooraf de kont legen en binnen gespoeld zijn.

 

Een tantramassage nodigt je uit te genieten, los te laten, het verbindt je hartskracht met je seksuele energie. Het doel van deze Gay Tantra Massage is, het behouden van de seksuele energie in jou lichaam. Dit betekent dat je geen ejaculatie hebt, met energie verlies als gevolg. Het is fijn om niet te ejaculeren en de extatische prikkelende energie zo lang mogelijk bij je te houden, waardoor je meerdere orgasme gevoelens ervaar. Deze krachtige energie – kundalini – is de levensenergie. Het (zo lang mogelijk) behouden van deze energie en het te laten stromen door het hele lichaam is een tantrische kunst op zich en geeft je vitaliteit en levensvreugde.

 

**Voor deze massage boeking mag je niet onder de 18 zijn.

Tarief:

€70,-/60 min.;

€85,-/75 min. (1 uur 15 min);

€105,-/90 min. (1 uur 30 min);

€120,-/105 min (1 uur 45 min)

€140,-/120 min. (2 uur)


(Bij 2 uur boeking mag je een combi van welzijn en tantra massage maken)

 

Toeslag:

Mannen met overgewicht helaas vraag ik een toeslag van €20,- boven de normale tarieven in verband met dat ik heb dubbele energie nodig om je een goede massage te geven.


Douchen toeslag €5,-‘


 

 

Wil je meer weten over andere massage, meer informatie op de volgende pagina's:

Ontspanningsmassage

Erotische massage