Nazorg producten van Perron Rigot - Parijs


Perron Rigot, pionier sinds 1936 en opgericht door de apothekers Dhr. Perron en Dhr. Rigot. Perron Rigot ontwikkelt en produceert al meer dan 70 jaar waxproducten, met 20 patenten op haar naam is Perron Rigot de absolute kwaliteitswax. Met een eigen Reseach & Development afdeling en eigen productie, biedt Perron Rigot ten alle tijden de hoogst haalbare kwaliteit in waxen en bepaald wereldwijd de standaard. De waxen van Perron Rigot in 65 landen ter wereld gebruikt!

Tegen ingroeide haar

Ingegroeide Hair Serum 30ml

De speciaal samengestelde Ingegroeide Hair Serum elimineert en voorkomt de vorming van ingegroeide haren. Het product bevat geconcentreerde actieve ingrediënten - glycolzuur, die het oppervlak van de huid verwijdert dode huidcellen en verfijnt de textuur voor eenvoudiger haar extractie, samen met bisabolol, toverhazelaar en aloë vera, die de huid te kalmeren en de verschijning van kleine oneffenheden te voorkomen, dankzij hun kalmerende en anti-bacteriële eigenschappen. Ingegroeide Hair Serum maakt de huid zacht en soepel, voor het gemak van de toekomstige ontharing.

 

Breng 48 uur na het ontharen, een of twee keer per dag om de behandelde gebieden. Opnieuw toe te passen als dat nodig is na elke ontharing sessie. Voor toegenomen gebruik effectiviteit in combinatie met de Ingegroeide Hair Double Scrub.

 

Prijs: € 15,- 

Levering binnen 2 weken

Bij genoeg animaal worden in voorraden opgenomen

Vertraging haargroei

Haar minimaliseren Body Serum 30ml

Deze romige textuur serum bevat plantenextracten, evenals toverhazelaar, arnica en menthol, te kalmeren, ontlasten en verzachten de huid, vertragen haargroei na het ontharen en het verlaten van haar steeds fijner.

 

Breng na elke ontharing sessie en vervolgens 3 tot 4 keer per week. Gebruik in combinatie met de Hair minimaliseren Body Lotion voor een optimaal resultaat.

 

Klinische testen: klinische testen uitgevoerd op 10 vrouwen gedurende een periode van 3 weken toonde -

Een 23% daling van de haargroei (over de 21 dagen)

Een 7% reductie in haardikte

 

Prijs: € 12,-

Levering binnen 2 weken

Bij genoeg animaal worden in voorraden opgenomen

Essentials Setjes

Anti-Ingegroeide haartjes Essentials Kit

Voor pijnvrij wassende zonder ingegroeide haren!

 

Kit bevat:

- Ingegroeide Haar Double Scrub-50ml

- Pre-Cooling Gel-50 ml

- Ingegroeide Haar Serum-30ml

 

Prijs: € 28,-

Bij genoeg animaal worden in voorraden opgenomen


Anti-Regrowth Essentials Kit

Voor pijnvrij waxen en meer duurzame resultaten!

 

Kit bevat:

- Pre-Cooling Gel-50 ml

- Haar Minimaliseren Body Lotion-50ml

- Haar Minimaliseren Body Serum-30ml

 

Prijs: € 25,-

Bij genoeg animaal worden in voorraden opgenomen